10 Oct 2021
Despre Sexualitate, Senzualitate, Intimitate

BY: admin

Workshop-uri

Comments: No Comments

Ți se întâmplă adesea să vrei mai mult și mai bine de la relațiile intime dar îți vine greu să exprimi sau să-ți dai seama ce îți dorești, de fapt? Îți dorești de multă vreme să descoperi mai multe lucruri utile despre propria sexualitate și intimitate? Cauți răspunsuri și îndrumări avizate care să ți se potrivească ție și nimănui altcuiva?

La cererea frecventă a multora dintre participanții la worshopurile Realist Dreamer despre felul în care funcționează mintea și relațiile interumane, am creat această nouă programă de curs, distribuită echilibrat de-a lungul a 6 săptămâni, în care să explorăm împreună cele mai râvnite date și cunoștințe despre relațiile intime.


Ce vom face împreună, în cadrul sesiunilor de workshop:

1. Vom afla realități și detalii clare despre sexualitate, intimidate, dincolo de mituri, de neadevăruri și de prejudecăți.
2. Vom învăța cum să ne așezăm pe noi, mult mai comod, în această poveste și să ne găsim locul.
3. Vom explora, înțelege și conștientiza aspecte importante ce țin de dinamica intimă a fiecăruia.
4. Vom descifra diferențele neuropsihologice, afective și contextual-sociale dintre bărbați și femei.
5. La finalul cursului, ne vom creiona câte un plan de sănătate relațională care să influențeze pozitiv intimitatea emoțională și erotismul.


Când?  – În fiecare marți, între orele 18-20.30
Format față în față: vom anunța în curând datele

Cât durează?  – 6 săptămâni
Cât costă?  – 1200 lei (achitare în 2 tranșe) sau 1000 lei (plata integrală la înscriere)
Unde mă înscriu?  – 0740 495 692 / office@psychologycenter.ro


Coordonator program: Diana Teodorescu

Diana Teodorescu este psihoterapeut cu o experiență de 16 ani, specializată în terapie cognitiv comportamentală și cu o pasiune deosebită pentru formarea și dezvoltarea profesională și personală. Din 2013 este doctor în psihologie, în urma unui program doctoral în care a îmbinat două mari pasiuni: teoria schemelor cognitive și relațiile interpersonale.