Crește și educă un copil sănătos emoțional

BY: admin

Uncategorized

Comments: No Comments

Crește și educă un copil sănătos emoțional

Dacă ești un părinte derutat și îngrijorat pentru că nu știi cum este mai bine să îți disciplinezi copilul, dacă te sperie cât de puțin predictibilă e societatea în care trăim și nu știi cum e mai bine să îl pregătești pentru asta, dacă ai citit o sumedenie de cărți și nu înțelegi de ce nu funcționează tehnicile învățate din ele, dacă nu înțelegi de ce teoretic și o mulțime de lucruri dar practic nu le poți aplica în educarea copilului tău, ei bine, acesta este un modul potrivit pentru tine.


How to be a “good enough” parent

Acest modul de instruire pentru părinți este un modul centrat pe prevenție și optimizare, ce facilitează dezvoltarea de abilități și tehnici educative eficiente și non-intruzive.


Tematica:

  • – Importanța și valoarea explorării autentice a individualității și personalității copilului; Lasă-te să îl cunoști cu adevărat!
  • – Cunoașterea și conectarea adecvată la nevoile emoţionale de bază ale copilului. Află care sunt nevoile lui emoționale și învață să le satisfaci adecvat!
  • – Asimilarea și exersarea de metode eficiente de disciplinare pozitivă, centrate pe dimensiunile: emoţional, cognitiv, comportamental. Aplică doar ce e adecvat și potrivit copilului tău!
  • – Cum construiesc cel mai potrivit model de disciplinare pentru familia mea. Adaptează, flexibilizează, acordează totul cu membrii familiei, astfel încât să funcționați ca un sistem….sănătos!

Pentru detalii și înscriere urmărește site-ul la secțiunea noutăți și pagina de Facebook.