10 Oct 2021
Crește și educă un copil sănătos emoțional

BY: admin

Uncategorized

Comments: No Comments

Dacă ești un părinte derutat și îngrijorat pentru că nu știi cum este mai bine să îți disciplinezi copilul, dacă te sperie cât de puțin predictibilă e societatea în care trăim și nu știi cum e mai bine să îl pregătești pentru asta, dacă ai citit o sumedenie de cărți și nu înțelegi de ce nu funcționează tehnicile învățate din ele, dacă nu înțelegi de ce teoretic și o mulțime de lucruri dar practic nu le poți aplica în educarea copilului tău, ei bine, acesta este un modul potrivit pentru tine.

Tematica:

Importanța și valoarea explorării autentice a individualității și personalității copilului; Lasă-te să îl cunoști cu adevărat! Cunoașterea și conectarea adecvată la nevoile emoţionale de bază ale copilului. Află care sunt nevoile lui emoționale și învață să le satisfaci adecvat!
Asimilarea și exersarea de metode eficiente de disciplinare pozitivă, centrate pe dimensiunile: emoţional, cognitiv, comportamental. Aplică doar ce e adecvat și potrivit copilului tău!
Cum construiesc cel mai potrivit model de disciplinare pentru familia mea. Adaptează, flexibilizează, acordează totul cu membrii familiei, astfel încât să funcționați ca un sistem….sănătos!
Get rid of what you think you need, but you don’t need. And make it way better.

Când?  – 18-19 septembrie

Cât durează?  – O întâlnire lunară (un modul de 10 ore în weekend) timp de 1 an
Cât costă?  – 750 RON (reducere de 50% pentru unul dintre parinti daca vin in cuplu)
Unde mă înscriu?  – 0740 495 692 / office@psychologycenter.ro
Nr. de locuri disponibile: 12


Coordonator program: Diana Teodorescu

Diana Teodorescu este psihoterapeut cu o experiență de 16 ani, specializată în terapie cognitiv comportamentală și cu o pasiune deosebită pentru formarea și dezvoltarea profesională și personală. Din 2013 este doctor în psihologie, în urma unui program doctoral în care a îmbinat două mari pasiuni: teoria schemelor cognitive și relațiile interpersonale.