Diana e un profesionist desavarsit, pe mana caruia ti-e usor sa te lasi.
Am participat la mai multe workshopuri si traininguri sustinute de ea, atat individual, cat si in cadrul companiei. De fiecare data am fost placut impresionata de prezenta ei de spirit, de entuziasmul pe care il transmite celor care participa, de cat de usor se pliaza pe nevoile grupului si de maniera ferma si calda in acelasi timp prin care te determina sa iesi din zona ta de confort si sa lucrezi la aspecte ale tale pe care stii ca e necesar sa le infrunti, dar ai vrea ai vrea sa le mai tii ascunse un pic.

Workshopurile ei sunt o imbinare reconfortanta intre teorie si practica. Iti creaza un spatiu sigur in care sa te poti deschide si sa te poti descoperi. Te lasa cu intrebari despre tine si comportamentele tale, iti ofera teme de gandire la care sa reflectezi intre sesiuni si pe care sa le analizezi si atunci cand esti doar tu cu tine si “unelte” practice de gestiune a comportamentelor pe care iti doresti sa le schimbi.
E o placere sa o asculti si chiar si atunci cand nu lucreaza direct cu tine fiindca exemplele pe care le ofera si felul in care iti explica mecanismele din spate, iti mai pun cateva rotite in miscare. Rotite care, odata activate, lucreaza in saptamanile care urmeaza si ajungi la momente de AHA cand vezi cum se leaga piesele de puzzle.

Sunt multe de spus, in schimb, consider ca cel mai util este chiar sa participi la un workshop de al Dianei. Interactiunea directa cu ea iti poate oferi o perspectiva mai buna despre cum te poate ghida inspre zone neexplorate ale tale. Cand am fost eu la primul workshop cu ea explorasem deja mult pe cont propriu, prin carti si alte cursuri si traininguri si totusi…am gasit nenumarate carari inca neumblate prin exercitiile si role-play-rile pe care le-a presat in cadrul workshopului. Personal, sunt recunoscatoare ca am intrat in contact cu ea si toata suita de servicii pe care le ofera.”