Testimoniale

Nicu Popescu

Managing Director (RomSoft)

Am colaborat cu Diana in numeroase programe de training si tembuilding implementate pentru echipa RomSoft. Programele livrate pot fi caracterizate ca fiind pline de energie si culoare, cu un continut de calitate si adaptat nevoilor noastre. Diana este un formator valoros, ce reuseste sa creeze un mediu de invatare deschis si stimulativ, cu aport consistent in a ne revizui modul de lucru existent si a ne concentra spre imbunatatirea acestuia.

Anca Teletin

Chief Operations Officer (Grapefruit)

Diana este un profesionist desăvârșit cu care Grapefruit a avut de-a lungul timpului o colaborare fructuoasă. Înțelegând profilul angajatului ideal, pe care îl căutăm în fiecare proces de recrutare la Grapefruit, ne-a ajutat să identificăm acele trăsături cheie în candidații noștri. Implicarea Dianei în procesul nostru de recrutare a avut ca rezultat alegerea celor mai potrivite persoane pentru a ocupa pozițiile deschise la noi, din punct de vedere al tipului de personalitate, dar și al nivelului de compatibilitate cu întreaga companie, în general, și cu oamenii din echipa în care vor lucra, în special. Colaborarea cu Diana reprezintă de asemenea un beneficiu oferit tuturor angajaților Grapefruit, care au posibilitatea să poarte discuții cu aceasta atunci când se confruntă cu dificultăți pe plan personal și să își dezvolte soft skill-urile prin participarea la workshop-urile interne susținute de ea, precum cele de management al stresului, creștere a stării de bine, gestionare a echilibrului muncă – familie.

Ilona Corfu

Recruitment Specialist (Optymyze)

Am avut-o invitat pe Diana în compania noastră în cadrul unui program de wellbeing cu un workshop care ne-a facut ziua de 8 martie altfel, una centrata pe feminin si pe cum putem construi starea de bine. Energia ei ne-a făcut sa ne simțim bine si deschise una cu alta. Am învățat parca din nou.. Ne-am simțit libere și ne-am dat voie să ne reamintim că suntem femei și ne putem transforma viața, cât și pe a celor dragi, cu multă iubire, compasiune si cu cateva tehnici de mindfulness.

Georgiana Dragomir

CEO (Grapefruit)

Intotdeauna in compania noastra a contat sa avem o comunicare cat mai transparanta, deschisa si eficienta, dar nu mereu am stiut cum sa abordam anumite subiecte sau subiecte. Și pentru că suntem profesioniști, lucrăm cu profesioniști. Așa am ajuns în 2016 să lucrăm cu Diana Teodorescu, așa am ajuns să abordăm profesionist dinamica din compacia noastră. Asta a însemnat coaching la nivel de leadership, coaching de echipă, profiling la angajările pe pozițiile cheie din companie, traininguri și workshopuri. Diana ne-a învatat ce înseamna cu adevarat comunicarea într-o echipa, cum sa depasim momentele grele, cum sa nu ajungem în burnout, dar mai ales sa avem o relatie sanatoasa profesionala. Echipele Grapefruit au evoluat foarte mult datorita workshopurilor personalizate pe nevoile noastre si conform cu obiectivele pe care ni le doream. Rezultatele s-au vazut în scurt timp si mereu aplicam ceea ce am învatat de la Diana.

Raluca Gavrilescu

(CompanieIT)

Din noiembrie 2020, am participat la 3 workshop-uri Realist Dreamer a câte 6 săptămâni și la o frumoasă experiență de retreat în Gura Humorului, alături de Diana Teodorescu. Lucrurile învățate, descoperite sau conștientizate în cadrul acestor sesiuni au însemnat rezultate majore, inspirație, bariere dărâmate și o mai bună dezvoltare a business-ului – biletul câștigător într-o perioadă doldora de nesiguranță și tristețe, în care am fost cu toții nevoiți să re-evaluăm relațiile personale și profesionale. Recomand cu drag aceste experiențe tuturor visătorilor raționali care apreciază lucrul cu profesioniști și conceptul de factfulness.

Bogdan Judele

Software engineering manager (CompanieIT)

Nu am fost niciodată increzator în psihologi sau în cursurile de dezvoltare personală, considerandu-le mult supraevaluate raportat la investiția necesara de timp si bani. În 2017 lucram de peste 4 ani într-o multinationala si faptul ca pusesem baze solide de cariera pana in acel moment mă făcea să cred ca doar singur și doar prin forțe proprii pot reuși sa îmi ating obiectivele, indiferent de natura acestora. Contextul a făcut ca în acel an sa vad cu ochii mei o schimbare majoră generată de Diana în viața unei cunoștințe din anturajul meu, un amic ce fusese lovit de depresie. Dupa interventia Dianei, lucrurile s-au îndreptat semnificativ pentru el - nu doar pe plan personal, ci și pe cel profesional - atat de mult incat mi-am dat seama ca ajutorul în dezvoltarea profesională / a carierei poate veni și din exterior, nu doar din interior. Așa ca am decis sa mă înscriu și eu la cursurile Dianei, avand ca obiectiv sa obțin măcar 10% din rezultatele atinse de amicul meu. Sunt peste 4 ani de cand am început sa particip la aceste cursuri, iar singurul meu regret este ca nu am le-am început mai devreme. Rezultatele obținute în toți acești ani și întregul meu parcurs au depasit cu mult ceea ce mi-as fi putut eu imagina cand am pornit pe acest drum. Trainingurile si coaching-ului Dianei m-au ajutat, in primul rand, pe plan profesional, unde mi-am atins toate obiectivele de până acum. Ușor nu a fost, iar munca a fost multă. Știu însă că efortul/munca nu ar fi avut nici pe departe aceleași rezultate dacă nu ar fi fost coaching-ul Dianei, parcursul meu în cariera din ultimii ani datorandu-i-se, în mare parte, ei. În al doilea rand, ajutorul a venit pe plan personal, unde am lucrat la probleme despre care nici nu știam ca exista sau ca le am. Diana mi-a arătat ca nu poți sa ,,repari” un om lucrand cu el doar pe o singura dimensiune (cum ar fi cea profesională), și ca noi suntem aceiași, chiar dacă avem roluri diferite (de sot, tata, coleg, vecin, etc.) in contexte diferite. Sunt departe de-a fi soțul sau prietenul perfect - dar îi sunt foarte recunoscător Dianei pentru faptul că m-a ajutat sa fiu un om mai bun pentru cei din jurul meu la care tin.

Alexandra Curteanu

People Development BP (CompanieIT)

Diana e un profesionist desavarsit, pe mana caruia ti-e usor sa te lasi. Am participat la mai multe workshopuri si traininguri sustinute de ea, atat individual, cat si in cadrul companiei. De fiecare data am fost placut impresionata de prezenta ei de spirit, de entuziasmul pe care il transmite celor care participa, de cat de usor se pliaza pe nevoile grupului si de maniera ferma si calda in acelasi timp prin care te determina sa iesi din zona ta de confort si sa lucrezi la aspecte ale tale pe care stii ca e necesar sa le infrunti, dar ai vrea ai vrea sa le mai tii ascunse un pic. Workshopurile ei sunt o imbinare reconfortanta intre teorie si practica. Iti creaza un spatiu sigur in care sa te poti deschide si sa te poti descoperi. Te lasa cu intrebari despre tine si comportamentele tale, iti ofera teme de gandire la care sa reflectezi intre sesiuni si pe care sa le analizezi si atunci cand esti doar tu cu tine si “unelte” practice de gestiune a comportamentelor pe care iti doresti sa le schimbi. E o placere sa o asculti si chiar si atunci cand nu lucreaza direct cu tine fiindca exemplele pe care le ofera si felul in care iti explica mecanismele din spate, iti mai pun cateva rotite in miscare. Rotite care, odata activate, lucreaza in saptamanile care urmeaza si ajungi la momente de AHA cand vezi cum se leaga piesele de puzzle. Sunt multe de spus, in schimb, consider ca cel mai util este chiar sa participi la un workshop de al Dianei. Interactiunea directa cu ea iti poate oferi o perspectiva mai buna despre cum te poate ghida inspre zone neexplorate ale tale. Cand am fost eu la primul workshop cu ea explorasem deja mult pe cont propriu, prin carti si alte cursuri si traininguri si totusi…am gasit nenumarate carari inca neumblate prin exercitiile si role-play-rile pe care le-a presat in cadrul workshopului. Personal, sunt recunoscatoare ca am intrat in contact cu ea si toata suita de servicii pe care le ofera.”