Copii și adolescenți

Descoperă mai multe detalii în secțiunile de mai jos.

 

Copii sunt fragili și sensibili la dificultățile prin care trec. Au mereu nevoie de ghidaj, înțelegere și suport emoțional. Adesea reacționează prin simtome de tip anxios, depresiv, sau prin agresivitate și crize de furie la o multitudine de stituații. Școala astazi pune mare presiune și de multe ori simptomele lor sunt o reacție la dificultățile de adaptare. 

inteligenta artistica zi 1 049
Școala de vară

Academia distracției
inteligente

 

Fiecare copil este unic și valoros. Fiecare părinte dorește să educe un copil sigur pe el, pe abilitățile lui, conștient de ceea ce poate valorifica! Orice părinte dorește un copil adaptabil, flexibil, independent și încrezător în forțele proprii!

Atelier terapeutic

Ateliere pentru
Emoțica și Emoțel

Atelier terapeutic pentru dezvoltarea abilităţilor emoţionale şi sociale.

 

Modulele atelierelor au la bază un program educaţional conceput de specialişti în domeniul educaţiei rațional-emotive şi comportamentale,  a psihoterapiei cognitiv-comportamentale și schema therapy în care se lucrează după manuale special concepute în acest scop, adaptate la caracteristicile de vârstă ale copiilor.

11312622_866338036771297_4579856873753677598_o
Educatie timpurie exterior
Program educațional

Educație timpurie
pentru carieră

 

Ştim deja, şi e dovedit ştiinţific, faptul că performanţa şcolară nu mai reprezintă un predictor pentru reuşita în carieră.

 

Din acest motiv, în multe ţări, orientarea în carieră începe de timpuriu, punând bazele dezvoltării unor abilităţi importante, ce asigură flexibilitatea şi adaptabilitatea pe termen lung.

Psihoterapie

Program terapeutic
pentru hiperactivitate

 

Programele terapeutice adresate acestor copii intergrează metode terapeutice centrate pe familie și grădiniță (școală) și iau în considerare intervenția centrată pe copil. Eficiența acestor programe este dovedită clinic și științific prin implementarea să în foarte multe situații problematice.

Program terapeutic hiperactivitate exterior
image (4)
Psihoterapie

Program terapeutic
pentru anxietate

 

TULBURĂRILE DE ANXIETATE reprezintă cel mai frecvent întâlnit tip de tulburare la copii și de multe ori interferează dramatic cu viața acestuia, cu abilitatea de a relaționa și de a-și face prieteni, cu deschiderea față de nou și față de schimbare, cu adaptabilitatea, cu activitățile și coeziunea din familie, cu stima de sine și independența. Ba mai mult, un copil cu anxietate are o probabilitate mare de a deveni un adult anxios.

 

Atunci când anxietatea copilului dvs. îi afectează în mod neplăcut viață, îl puteți ajuta să o controleze prin intermediul unui program terapeutic specific anxietății.

Evaluare psihologica complexa exterior

Evaluare psihologică
complexă

Evaluare psihologică complexă pentru preşcolari, şcolari și adolescenți.

 

Evaluarea cognitivă şi instrumentală presupune evaluarea principalelor funcții neurocognitive ale copilului: funcțiile senzorio-motorii, procesare vizual-spațială, atenție, funcții executive, limbaj, memorie, învățare şi evaluarea inteligenţei nonverbale.

 

Evaluarea socio-afectivă presupune evaluarea abilităţilor şi competențelor emoționale și sociale; evidențierea unor aspecte psihice esențiale de care depinde dezvoltarea armonioasă a personalității copilului; sau evaluarea unor probleme emoţionale şi comportamentale specifice: anxietate, depresie, hiperactivitate, agresivitate, opozitionism.

Terapie
individuală copii

 

Copii sunt fragili și sensibili la dificultățile prin care trec. Au mereu nevoie de ghidaj, înțelegere și suport emoțional. Adesea reacționează prin simtome de tip anxios, depresiv, sau prin agresivitate și crize de furie la o multitudine de stituații. Școala astazi pune mare presiune și de multe ori simptomele lor sunt o reacție la dificultățile de adaptare.

 

Pentru a verifica disponibilitatea de înscriere și a a afla detalii despre procedura de lucru cu copiii și familiile lor, programează o primă discuție pentru a vedea ce e cel mai potrivit de făcut.

Când vrei o viață mai împlinită, relații sănătoase, o carieră cu sens, armonie, încredere și mai puțină anxietate, Realist Dreamer poate fi următorul pas pe care îl faci.