Organizator: Psychology Center, coordonator de program

Diana Teodorescu

Organizator: Psychology Center, coordonator de program

 

Diana Teodorescu este psihoterapeut cu o experienta de 16 ani si cu o pasiune deosebita pentru formarea și dezvoltarea profesională și personală. Din 2013 este doctor în psihologie, urmand un program doctoral de 7 ani în care a îmbinat doua mari pasiuni: teoria schemelor cognitive și relațiile interpersonale.

Experiență profesională

M-am provocat la maxim în profesie, și astfel am ajuns sa fac atâtea lucruri, încat, uneori mă întreb câte ore a avut ziua! Sunt psihoterapeut în propria clinică unde lucrez cu adulți și cu copii,coordonez programe educaționale în doua școli și trei grădinițe, sunt trainer și consultant în proiecte europene, am fost cadru didactic asociat în două universități (in doua orase diferite) timp de 10 ani- acum mă limitez doar la masteranzii de la psihologie! Sunt formator IFTEC și ma bucur să pot coordona și superviza tinerii terapeuți! Am muncit 7 ani într-un program doctoral (de moda veche) unde am îmbinat doua pasiuni ale mele din psihologie: teorie schemelor disfuncționale și dinamica relațiilor interpersonale. Așa m-am îndragostit de Schema therapy și după ce am mai facut o formare, m-am apucat de vânat prin Europa cele mai fascinante cursuri si specializări! Fac coaching și profiling pentru firme în procesul de selecție de personal și în managerierea echipelor.

Am construit încet, puțin câte puțin, cu foarte multă răbdare. Pentru mine cel mai valoros lucru câștigat a fost întotdeauna respectul, aprecierea celor cu care am colaborat și “vorba mea” pentru mine, dar și pentru cei care vor să răzbată, e ca ceea ce ai în cap și ceea ce știi să faci nu îți poate lua nimeni.”

New Patient Special Offer Complimentary Consultation

Educație profesională

2011
Psihoterapie şi Comunicare

AHPCC, Bucureşti

2012
Aplicatii ale psihoterapiilor scurte in cuplu si familie

AHPCC, Bucureşti

2012
Aplicaţii ale terapiilor scurte în cuplu şi familie

AHPCC, Bucureşti

2012
Current and Future Perspectives in sleep and circadian rhythms research

UBB, Cluj

2013
Familia Funcţională –Abordari cognitiv comportamentale în cuplu şi familie

AHPCC, Bucureşti

2007
Advance Course In Chiropractic

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur.

2009
MD In Chiropractic

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur.