Servicii personalizate pentru companii

Serviciile noastre sunt bazate pe principiile psihologiei organizaționale, pe studii validate științific și sunt adaptate profilului companiei, al echipei și contextului actual.

 

Serviciile noastre țin cont de oameni de structura lor psiho-emoțională, de cerințele si nevoile companiei și au ca obiectiv armonizarea optimă a acestor elemente, în beneficiul și pentru eficiența tuturor.

 

Oferă companiei sau echipei tale de lucru timp de calitate și claritate, rezultate frumoase și o înțelegere mai profundă a relațiilor profesionale!

 

Realist Dreamer oferă servicii personalizate pentru companii, pentru echipe HR sau grupuri de lucru, adaptate obiectivelor sau create de la 0. Fie că vorbim de multinaționale sau firme cu minim 5 angajați, fie că analizăm potențialul de integrare sau de colaborare fructuoasă, suntem centrați pe a obține plus valoare dorită companiei tale.

 

Lucrăm deja cu o serie de organizații pentru care oamenii sunt extrem de importanți și ne place să găsim soluții în funcție de nevoile fiecărei organizații în parte.

 

Cum să soliciți un serviciu personalizat pentru compania/echipa ta de lucru?

 

Te interesează unul dintre cele 4 subiecte de mai jos? Completează formularul sau trimite un email către Diana Teodorescu și programăm o întâlnire (fizică, online sau la telefon) în care vedem cum ne putem alinia cu obiectivele tale.

Programe de training

 

Programele nostre de training oferă module personalizate flexibilizate la nevoile specifice de instruire ale clientului. Metodele de lucru abodează aspecte teoretice generale şi dar mai ales pun accent pe aplicaţiile practice specifice  domeniului din care face parte grupul ţintă (management, afaceri, administraţie, servicii, etc.)


Cuvintele cheie pentru programul nostru sunt performanţă, dinamism, flexibilizare, profesionalism, rezultate.


Fiecare program este structurat astfel încât să ofere module flexibilizate ca şi conţinut în funcţie de domeniul grupului grupul ţintă, poziţia sa în cadrul organizaţiei, nivelul acestuia de pregatire și obiectivelor presetate.

 

Coaching organizațional

 

Prin programele noastre de coaching organizational urmarim dezvoltarea, la nivel individual sau de echipa, a abilitatilor si atitudinilor necesare pentru indeplinirea unui set de obiective profesionale si organizationale. Printre rezultatele obtinute ca urmare a participarii la un program de coaching individual sau de echipa se numara: dezvoltarea de abilitati reflectata in cresterea de performanta, cresterea gradului de motivare si implicare, formarea unei atitudini responsabile si proactive, orientate catre autodezvoltare si progres.

 

Tipuri de programe: coaching pentru dezvoltarea echipei, coaching pentru dezvoltatea culturii organizaționale, coacghing pentru motivarea angajaților, coaching pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, coaching pentru integrarea în cadrul companiei sau pe un rol nou, coaching pentru cei ce au rolul de career coach în compania ta.

training
Attain personal goals, personal trainer concept. Conceptual Compass with needle pointing to the word coaching.

Workshop-uri

Descoperă moduri sănătoase prin care colegi cu abilități, cunoștințe și trăsături diferite ajung să comunice, să se sprijine reciproc și să-și crească eficiența împreună. Alege din lista noastră de workshopuri de conștientizare ceea ce se potrivește companiei tale sau solicită o analiză a nevoilor voastre pentru a creea un workshop care să vi se potrivească perfect.

 

Teambuilding-uri organizaționale

Suntem creatori de experiențe inedite pentru echipele tale. Planificăm și organizăm evenimente de team building si team bonding adaptate nevoilor și obiectivelor tale.

 

Fie că ne adresăm membrilor executivi, echipelor de proiect, team leaderilor organizăm evenimente centrate pe o gama larga de concepte pentru realiști și visători.

Diagnoză organizațională personalizată

 

Diagnoza organizationala este o oglinda a organizatiei –  privită din perspectiva echipelor, a managerilor,, si a modului de lucru. In urma unei diagnoze organizationale reies valorile trait de fiecare angajat, elementele de cultura organizationala existente, echipele apreciate si considerate performante, nivelul de compatibilitate si de sprijin pe care angajatii si departamentele si-l ofera reciproc. 

 

 Diagnoza organizaţională permite identificarea şi evaluarea factorilor de care depinde funcţionarea optimă a unei companii sau a unei instituţii, în vederea identificării soluţiilor de optimizare a activităţii organizaţionale. Aceste soluţii sunt analizate, atât din punctul de vedere al randamentului sau al performanţei profesionale, cât şi din cel al satisfacţiei angajaţilor pentru a atinge obiectivele organizaționale dorite. 

diagnoza organizationala
Consultanta in recrutare

Consultanță în recrutare

Selecția angajaților potriviți
și motivarea acestora

 

Identifică, selectează și proiectează corect așteptările față de oamenii noi pe care vrei să îi integrezi în povestea companiei.  Tine cont de faptul că personalitatea umană este extrem de complexa și multifațetată, iar un profilig bun te ajută să găsești cei mai compatibili angajați cu cerințele postului sau cu compania ta. Bonus: afli și cum  cum anume îi poți motiva pe parcurs. 

tmc_a_free_consultation1

Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /home/a1134705/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

    Programează o discuție