Formare continuă

Daca esti psihoterapeut și ești interesat de dezvoltarea ta profesională, cred că vei găsi pe această pagină câteva recomandări de formări complementare centrate pe psihoterapiile cognitive de al treilea val.

Formare în vederea certificării Internaționale în Schema Therapy pentru copii și adolescenți

Diana este primul formator și supervizor român certificat internațional in Schema Therapy pentru copii și adolescenți (ST-CA) și directorul primului Program International de Formare in ST-CA din Romania, program care rulează deja și in Italia, Egipt, Serbia. Acest oferă certificare ISST în ST-CA psihoterapeuților de oriunde din lume.

În Romania programul se desfășoară prin Institutul Roman de Schema Therapy și este acreditat la Colegiul Psihologilor din Romania. 

Therapeutic Identity

Grup de terapie pentru psihologi și psihoterapeuți

Acest grup este pentru tine dacă ești interesat de o experiență terapeutică de grup intensă și eficientă, ce împletește cu iscusință tehnici si metode specifice psihoterapiei cognitiv-comportamentale, Schema Therapy și alte orientări terapeutice. Mai mult decat atat, acest grup este construit pentru a te ajuta ca terapeut, sa îți lucrezi propriile tipare, să lucrezi cu propriile scheme și moduri. Acum toată lumea are acces la informație: cursuri, cărți, formări.

Diferența în cabinet o va face capacitatea ta de a te menține în Adultul Sănătos atunci când clientul te activează și capacitatea ta de a aborda clientul cu Adultul tău sănătos și nu prin filtrul propriilor tipare!Si da, grupul aceasta te va ajuta și în viața personală, cu partenerul/a de viață, cu prietenii, cu copilul tău…pentru că tiparele noastre ne impactează întreaga existență!

Supervizare în Contextual Schema Therapy pentru copii și adolescenți

Grupuri periodice de supervizare dedicate psihoterapeuților care doresc să se specializeze în lucrul cu copiii și adolescenții folosind tehnici din Schema Therapy, ACT și completând cu tehnci din alte terapii cognitive de al treilea val!

Programului de formare complementară: Intervenții de tip CBT pentru copii și adolescenți

Din 2020 Diana este coordonatorul programului și formator pe disciplinele: 

  • ● Introducere în Schema Therapy pentru copii și adolescenți
  • ● Intervenția cognitiv comportamentală în ADHD și comportamentul opozant
  • ● Metode creative de lucru cu copii și adolescenții
  • ● Programe de Prevenție: dezvoltare emoțională pentru copii și adolescenți și programe de parenting

Programul se desfășoară prin IFTECC (Institutul de Formare în Terapii Cognitiv Comportamentale) și este acreditat de Colegiul Psihologilor