15 May 2017
Paradoxurile minții

BY: admin

Workshop-uri

Comments: No Comments

Ti-ai dat vreodată seama că ai făcut exact ce ai promis că nu mai faci? Te regăsești în situații care se tot repetă, deși încerci din toate puterile să nu se întâmple asta? Ți-ai încordat voința cât ai putut, doar pentru a-ți da seama că ai reacționat din nou greșit?

La „Paradoxurile minții” afli de ce voința pură nu este suficientă și care sunt pașii pe care îi poți face imediat pentru a deveni adevăratul stăpân al creierului tău. Programul de Management Mental* îți va oferi informații concrete din domeniile psihologiei și neuroștiințelor și vei înțelege astfel cum funcționează creierul și cum să îți recâștigi controlul în situațiile cele mai dificile și mai încărcate emoțional.

Fiecare concept învățat va fi însoțit de tehnici și strategii pe care le poți pune în practică rapid, cu rezultate vizibile încă de la primele încercări. Vei putea să îți testezi și să îți rafinezi noile abilități în situații dificile din viața reală. Astfel, vei simți cum se produc schimbări și cum spargi cercurile vicioase care îți afectează viața.


Pentru detalii și înscriere urmărește site-ul la secțiunea noutăți și pagina de Facebook