Părinți

Descoperă mai multe detalii în secțiunile de mai jos.

 

Pentru părinți, centrul oferă servicii de terapie individuală și de familie, consiliere în parenting, workshopuri și traininguri.

teambuilding-parinti
Workshop

Crește și educă un copil
sănătos emoțional

 

Dacă ești un părinte derutat și îngrijorat pentru că nu știi cum este mai bine să îți disciplinezi copilul, dacă te sperie cât de puțin predictibilă e societatea în care trăim și nu știi cum e mai bine să îl pregătești pentru asta, dacă ai citit o sumedenie de cărți și nu înțelegi de ce nu funcționează tehnicile învățate din ele, dacă nu înțelegi de ce teoretic și o mulțime de lucruri dar practic nu le poți aplica în educarea copilului tău, ei bine, acesta este un modul potrivit pentru tine.

Workshop

Armonizarea emoțională în comunicarea cu proprii copii

 

Relaţia părinte-copil este o relaţie aflată mereu în înterinfluenţă, interdependență şi interferenţă! Relația cu copilul nostru e cea care ne ajută să îi modelăm personalitatea și e o mare presiune emoțională să știi că la capătul tău de relație stă o mare responsabilitate! Aceea de a modela un OM!

armonizarea-relatiei
cabinet-psiholog-iasi-TEAM-BUILDING-DE-FAMILIE-6
Programe pentru familii

Team Building-uri de familie

 

Pentru că timpul de calitate alături de copiii noștri e tot mai puțin, pentru că ne dorim să le cunoaștem nevoile emoționale, pentru că ne dorim să comunicăm cât mai bine cu ei și să construim o relație cât mai armonioasă, ne-am gândit să vă propunem un teambuilding de familie.

Terapie individuală parenting

 

Pentru a verifica disponibilitatea de înscriere și a descoperi ce tip de abordare este cea mai potrivită pentru tine în relație cu copilul tău, programează o primă discuție completând formularul de contact.

Când vrei o viață mai împlinită, relații sănătoase, o carieră cu sens, armonie, încredere și mai puțină anxietate, Realist Dreamer poate fi următorul pas pe care îl faci.