PROGRAM DE EDUCATIE TIMPURIE PENTRU CARIERA

“Probabil ca fiecare dintre noi ne-am gândit la viitorul copilului nostru, la ce “se va face” când va fi mare. Unii dintre noi am decis deja că le vom lăsa libertatea să aleagă……Alţi părinţi se gândesc cu frică la un viitor incert şi imprevizibil, alţii au luat decizia în propriile mâini şi coordonează activităţile copilului.

Însă, pentru a ne sprijini cu adevărat copiii, este necesar să le dezvoltăm abilităţi esenţiale adaptării la orice context, atât în viaţa personală cât şi în cea profesională. Este necesar să le “deschidem mintea ” de timpuriu, să le creem experienţe, să le oferim “instrumente psiho-emoţionale” şi să îi antrenăm pentru situaţii concrete de viaţă.
Ştim deja, şi e dovedit ştiinţific, faptul că performanţa şcolară nu mai reprezintă un predictor pentru reuşita în carieră.
Din acest motiv, în multe ţări, orientarea în carieră începe de timpuriu, punând bazele dezvoltării unor abilităţi importante, ce asigură flexibilitatea şi adaptabilitatea pe termen lung!

Pornind de la această idee, vă propunem un program de educaţie timpurie pentru viaţa şi carieră, ce are la bază principiile orientării în carieră, adaptate pe fiecare grupă de vârstă în parte. Cu siguranţă fiecare părinte va găsi în modulele oferite, puncte de sprijin în dezvoltarea armonioasă a copilului său”

ECHIPA PROIECTULUI:
Coordonator program: Psih. dr. DIANA TEODORESCU- psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist în psihologie educaţională, cu peste 10 ani experienţă în evaluare psihologică, consiliere şi terapie pentru copii; formator în domeniul educaţional, coordonator de programe de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi, titular de cursuri universitare specifice domeniului educaţional.
Psiholog IRINA SUBREDU- consilier în carieră, trainer cu peste 10 ani experiență în domeniul dezvoltării resurselor personale și al orientării în carieră, organizator de workshopuri și sesiuni de dezvoltare personală pe teme ca: orientarea în carieră, lucru în echipă, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, Psihologia Pozitivă, Life Diagnostic & Design.

Formator ALMA ANDREI- consilier în carieră, trainer cu peste 10 ani experiență în domeniul orientării în carieră, cu peste 3000 de adolescenţi şi tineri formaţi, coordonator de programe de formare centrate pe organizare personală, educaţie financiară şi antreprenoriat.

Asistent Proiect GABRIELA PASCAL- profesor cu peste 10 ani experienţă cu copii şi tineri, specializată în programe de dezvoltare cognitivă

 

Organizator: Psychology Center, coordonator de program psih.dr. Diana Teodorescu

Detalii şi înscrieri: 0740 495 692, office@psychologycenter.ro

sau puteti sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de mai jos

11 + 4 =