.

Terapie de grup

 

Desi de multe ori problemele noastre de ordin emotional, relational, comportamental ne creeaza multe dificultati in viata de zi cu zi, stilul nostru de viata si constrangerile impuse de societate nu ne permit intotdeauna sa intervenim eficient si profesionist. Grupurile terapeutice si cele de dezvoltare personala reprezinta o varianta extrem de eficienta si putin costisitoare atunci cand anumite probleme specifice ne tulbura existenta. Pentru unele persoane un program de consiliere individuala poate fi imposibil de urmat din cauza timpului, a banilor, sau a altor impedimente si de aceea am creeat oportunitatea abordarii acestor probleme dintr-o perspectiva mult mai eficienta.

 

“Schema Therapy” Grup

Ai simțit adesea că viața ta e plină de tipare? Că se repetă stereotip aceeași greșeală, sau același mod nepotrivit de a reacționa în anumite circumstanțe? Sau că de fiecare data alegi același tip pe partener/ă și reiterezi aceeași relație toxică? Sau poate ai realizat că se întampla adesori sa pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale și te sacrifici de fiecare dată? Te panichezi cand persoana iubita te ameninta ca te paraseste? Te temi în mod exagerat de boli si de esecuri financiare? Esti vesnic nemultumit, în ciuda reusitelor personale si profesionale?

Capcane ale vieții (life traps) se numesc aceste patternuri repetitive care te țin captiv în nefericire, frustrare, furie, frică, rușine, deznădejde!

Acest program de dezvoltare personală este construit pe principiile terapiei schemelor disfuncționale (aceste capcane ale vieții) și își propune să te ajute sa identifici cele 18 ”capcane mentale” asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine.

In acest program de grup vei prelua controlul emotiilor, gandurilor și comportamentelor, vei învata cum sa ”spargi” ciclul reactiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viata implinita, evitand ”capcanele” vietii – de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emotionala, esec si vulnerabilitate.


 

Durata programului: O intalnire lunara (10 ore- in weekand) timp de 1 an

Detalii și înscrieri: 0740 495 692

 

Grupul “Me, Myself and I”- sept 2018- sept 2019

Grupul “Life Traps”- mai 2019-mai 2020