Schema Therapy pentru Copii și Adolescenți

Carduri pentru moduri

Set de carduri extrem de utile în psihoterapia cu copii și adolescenți, pentru a descoperi și explora diferitele părți ale lumii lor interioare, atât de fascinantă și plină de complexitate.  Stilul de design a pornit de la ideea de a fi simple, fără elemente  specifice de gen, vârstă sau cultură. Pot fi folosite pentru conceptualizarea de caz și pentru implementarea protocolului Schema Therapy, însă datorită versatilității și diversității lor, pot fi folosite cu creativitate în orice protocol terapeutic, inclusiv cu adulții.

Conceptul în jurul căruia au fost contruite cele 50 de carduri este conceptul Modurilor din Schema Therapy.Elementul de noutate și creativitate constă în integrarea a 12 carduri cu abilități și competențe pe care copiii trebuie să și le dezvolte pentru a întări  Modului Înțelept.

Coordonator: Dr. Diana Teodorescu, Formator și supervizor în Schema Therapy pentru copii și adolescenți, ST-Individual și ST-Grup, certificată de Societatea Internațională de Schema Therapy (ISST)

Directorul singurului program certificat ISST in Schema Therapy pentru copii din Romania

Ilustrator: Victoria Gurin

Preț 220 Ron

Preț promoțional. Livrarea gratuită în țară.

Cum comanzi?

1. Achită contravaloarea setului de carduri în contul de mai jos, cu specificația: “Carduri educaționale Schema Therapy”

BAN: RO71RZBR0000060021459783
Banca: RAIFFEISEN BANK
Titular: PSYCHOLOGY CENTER IASI SRL

2. Trimite dovada plății și datele de livrare (Nume și prenume, adresa completă, adresa de email și număr de telefon) la office@psychologycenter.ro

3. Dacă dorești factură ca persoană juridică adaugă datele de facturare. Vei primi factura prin email și coletul prin curier la adresa menționată la datele de livrare.

4. Prin trimiterea acestui email îți exprimi acordul cu privire la Termenii și Condițiile afișate pe site și cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.